sábado, 3 de junio de 2017

ELS CADETS DE XERACO CAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL 2017


ELS CADETS DE XERACO CAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL 2017
04/06/2017

Xeraco, Rafelbunyol i Quatretonda, campions dels JECV de Raspall d'Iniciació

El matí del dissabte va ser un dia festiu en la població de Quatretonda, ja que el seu carrer de pilota acollia les finals del XXXV Jocs Esportius de Pilota Valenciana, en la modalitat de raspall d’iniciació.
L’equip de Xeraco alçava la copa de campions en la categoria cadet, després de remuntar una partida molt renyida que tenia costera amunt davant Rafelbunyol. El duel entre els rests Juan Carlos de l’escola de Xeraco i Alejandro de Rafelbunyol ha donat alguns dels millors moments de la jornada. Finalment la victoria ha estat 25 per 20 a favor de l’equip de la Safor.
Una vegada conclosa la partida inaugural de la jornada aplegava el torn a la final infantil, en ella l’escola de Rafelbunyol repetia com a finalista, i aconseguien emportar-se el gat a l’aigua, 25 per 5, davant els joves jugadors del Xuquer-Sueca.
Els més xicotets han pres el relleu de la matinal de pilota, enfrontant-se en la partida de benjamins la formació local de Quatretonda i els més menuts de l’escola de Torrent. Pels forasters cal destacar el coratge del més jove de totes les finals, Alejandro de Torrent, mentre que els locals han demostrat que juguen a la modalitat mare de la seua escola, no permetent sumar cap parcial als seus rivals de huí.
Per últim, la última de les finals tenia com a protagonistes als alevins de l’Almassora, i de nou als xiquets de l’escola de Quatretonda. De nou els locals han demostrat que el raspall es la modalitat que més practiquen, i junt al fet que els rivals només eren dos, front als tres jugadors locals, la balança s’ha inclinat de manera favorable al Quatretonda, que tancava la partida 25 a 5.
La gran figura del nostre esport, Paco Cabanes “Genoves”, junt als jugadors Canari de Xeraco i Batiste II de Genoves, responsable de l’escola de Quatretonda, han sigut els encarregats de donar els corresponents trofeus i medalles a tots els xiquets protagonistes de les finals.


No hay comentarios:

Publicar un comentario