sábado, 7 de diciembre de 2019

Final De La XV Lliga Juvenil Tecnificació De Raspall 06/12/2019

 
 Resultado de imagen de federacio de pilota valenciana

Fran De Moixent I Juan Carlos De Sueca Campions De La XV Lliga Juvenil Tecnificació De Raspall

9/12/2019

Els jugadors de Moixent i Sueca es van proclamar campions de la Lliga Juvenil Tecnificació de raspall en el trinquet de Piles, enfront d'Andreu i Terrades.
El passat cap de setmana es va disputar la Gran Final de la XV Lliga Juvenil Tecnificació de Raspall en el trinquet de Piles. D'una banda, la parella de Fran Cano de Moixent i Juan Carlos Bonillo de Sueca, arribava a la Gran Final com la principal favorita, en la qual es van enfrontar a Andreu Boronat de Castelló de Rugat i Marc Terrades de Bellreguard.
El primer joc de la partida, el van sumar Boronat i Terrades, que van eixir molt mentalitzats, sabent que havien de jugar a un gran nivell si volien aconseguir la victòria. Els dos equips anaven guanyant cadascun un joc alternativament, en la qual semblava que anava ser una partida que es decidiria per detalls en l'últim joc. Però en iguals a 15, els grans favorits Fran i Juan Carlos, van donar la volta a la tendència de la partida i van sumar dos jocs seguits que els va fer aconseguir la victòria per un resultat final de 25 a 15, que els proclamava campions invictes d'aquesta XV Lliga Juvenil de Tecnificació de Raspall. Els aficionats que es van acostar a la localitat de La Safor van poder gaudir d'una Final molt emocionant i de un gran nivell.
Per aquesta competició han passat molts jugadors de raspall durant totes les seues edicions, i alguns hui en dia juguen en l'elit del raspall. En les catorze anteriors edicions, s'han proclamat campions d'aquesta Lliga Juvenil de tecnificació Raspall, en la primera edició del 2005, Josep de Xeraco, Cristian d'Almoines, Escoto d'Oliva i Raúl de Gata de Gorgos, en la seua segona edició del 2006, els campions van ser Moisés de Planes i Pepe de Villanueva de Castellón, en 2007, van alçar el títol Pablo de Sella, Rodrigo de Benidorm i Joan de Muro, en 2008, els campions van ser Pablo de Sella, Quique de Benifallim i Domingo de Llutxent, en 2009, van aconseguir el títol Moltó de Barxeta, Sidahmed de la Llosa de Ranes i Alexis de Bicorp, en 2010, van guanyar aquesta competició Ramón de Alcàntera, Joan de la Pobla Llarga i Arnau d'Orba, en 2011, van alçar la copa de campions Domingo de Llutxent, Gabriel del Palomar i Seguí de Miramar, en 2012, els campions de la competició van ser Pau de Piles, Néstor de Pego i Vicent de Piles, en 2013, van guanyar Ian de Senyera, Ricardet del Genovés i Martí d'Aielo de Rugat, en 2014, van aconseguir el títol Montaner de Almisserà i Héctor de Xeraco, en 2015, van alçar el trofeu Vercher de Piles i Javier de Càrcer, en 2016, els campions van ser Ramón de Sumacárcer, Xapa d'Oliva i Raimon de la Llosa de Ranes, en 2017, van aconseguir el títol Iván d'Ontinyent, Sergio de Bicorp i Ángel de Beniarbeig, en la seua última edició del 2018, els campions d'aquesta competició van ser Murcianet de Villanueva de Castellón, Marc d’Alcàntera i Fran de Moixent.
Resultat Gran Final XV Lliga Juvenil Tecnificació de Raspall, trinquet de Piles:
Fran de Moixent i Juan Carlos de Sueca 25 – 15 Andreu de Castelló Rugat i Marc de Bellreguard.No hay comentarios:

Publicar un comentario