miércoles, 5 de agosto de 2020

final 3ªcat. 35 Campionat Autonòmic De Raspall “Trofeu Diputació De València 2020”


                                           
El club d'Alcàntera-Càrcer guanya el primer títol del Campionat Autonòmic de raspall - Trofeu Diputació de València en el carrer Adolfo Cebolla de Polinyà del Xúquer.

La final de tercera categoria la jugaven dos equips del mateix club guanyant l'equip format per Andreu, Jordi i Juan Carlos a l 'equip format per José Ramón, Diego i Rubén per un marcador de 40 a 20.


Alcàntera-Càrcer , Primer Campio Del Diputació De Autonòmic De Raspall

6/8/2020

El carrer de raspall "Adolfo Cebolla" de Polinyà de Xúquer va acollir ahir dimecres, a porta tancada pels protocols de seguretat de la crisi sanitària, les primeres finals del 37 Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia.
La partida que obria el programa de finals d'aquesta intensa setmana corresponia a la tercera categoria masculina, en la que s'enfrontaven els equips d'Alcàntera-Càrcer B i C. Gran partida la oferida pels joves membres de l'escola de la Vall, en la qual s'avançava l'equip C, format per Diego, Jose Ramon i Ruben 20 per 10. Pero poc a poc començava a funcionar l'altra formació del club de la Ribera, de manera que Juan Carlos, Jordi i Andreu sumaven un joc darrere d'un altre, no deixant sumar cap parcial més als seus rivals, tancant la partida amb un 40 a 20 que els otorgava la copa de campions.
La imagen puede contener: 3 personas, personas de pie

No hay comentarios:

Publicar un comentario