sábado, 5 de septiembre de 2020

III TROFEU MIXT DE RASPALL GRUP B TRINQUET D'ALZIRA 5 DE SETEMBRE 2020
A Massalfassar I Alzira Es Disputa El III Trofeu Mixt De Raspall

3/9/2020

Un total de 19 equips participaran en el Trofeu Mixt de Raspall 2020, que es disputarà aquest dissabte 5 de setembre pel matí

Els trinquets de Massalfassar i Alzira albergaran aquest dissabte 5 de setembre al matí, el III Trofeu Mixt de Raspall. En el que participaran un total de 19 equips en un format recreatiu no competitiu, en el qual l'objectiu principal és que tant les dones com els homes gaudisquen jugant junts a pilota valenciana.

En la localitat de Massalfassar, a partir de les 9 hores, jugaran els equips de Massalfassar, Meliana C, Tambori B i Rafelbunyol, mentre que, a partir de les 11 hores, participaran les formacions de Meliana A, Meliana B, Tamborí A, Borbotó i Godelleta. En la seu d'Alzira, a partir de les 9 hores, jugaran els equips d'Alzira A, La Vall, Castelloner, Algemesí-Sueca i Petrer, i en el segon torn a les 11 hores, participaran les formacions d'Alzira B, Montserrat, Alcàntera-Càrcer, Laguar i Algemesí.

Any a any, el món de la pilota i el paper de la dona en ella augmenta, ja que cada vegada són més dones les que practiquen les diferents modalitats del nostre esport, per la qual cosa aquest Trofeu és gran prova d'això, en el que no hi ha cap diferència entre els gèneres i el més important és gaudir d'un gran matí d'esport i pilota valenciana.

Cal ressaltar la importància de seguir els protocols de seguretat i salut pública, ja que podem practicar la pilota valenciana amb total seguretat si som responsables i seguim les mesures de prevenció per a evitar possibles contagis de Covid-19. Finalment, agrair la col·laboració dels ajuntaments de Massalfassar i Alzira, que cedeixen les seues instal·lacions perquè aquesta competició recreativa es puga celebrar.No hay comentarios:

Publicar un comentario